Lancia Fulvia

Lancia Fulvia

Model
Fulvia
Type
1.3 S MonteCarlo | Origine Heritage Certificate | Unique
Kleur
Rood
Transmissie
Handgeschakeld
KM Stand
52.355 km
Bouwjaar
1974
Brandstof
Benzine
Prijs
€ 29.900.00 Marge

Lancia Fulvia 1.3 S Montecarlo

Speciale editie gebaseerd op de 1.3 S, ter herdenking van Lancia's overwinning op de Monte Carlo Rally. met een matzwarte motorkap waardoor men niet verblind kon worden door de weerspiegeling van de zon. In combinatie met een matzwarte kofferdeksel met stickers van Monte Carlo-rally.
Deze versie gebruikte zijn eigen carrosserie met uitlopende wielkasten, vergelijkbaar met de 1.6 HF carrosserie. Andere uitrusting omvatte 1.6 HF Lusso-interieuruitrusting zoals kuipstoelen met hoofdsteunen, rechthoekige mistvoorlichten, geen bumpers en zwarte eenzijkantspiegel.

Het unieke van deze MonteCarlo is dat deze is uitgerust met een Origineel Heritage Certificaat verkregen door Lancia. Dit houdt in dat Lancia erkent dat het een originele MonteCarlo betreft en de auto volledig matching is. De originele motor, interieur en carrosserie alles is nog zoals de auto de fabriek verliet. Dit maakt de auto zeer zeker waardevol want helaas zijn er door de jaren veel kopieën gemaakt.

Door jarenlange ervaring nemen wij alles uit handen voor u. Zowel optisch als technisch hebben wij onze eigen specialisten in huis om ervoor te zorgen dat u optimaal kan genieten van uw auto. Wij verzorgen het administratieve gedeelte voor zowel binnen als buitenland en het transporten in een afgesloten shuttle is ook geen enkel probleem.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!Met hartelijke groet,
Prins Classics

 
 
 
 

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie hierover.