Schuurvondst gezocht!

€1000,- vindersloon 

Barn find:

klassiekers die vragen om gevonden te worden

Een barn find, letterlijk vertaald een schuurvondst, is de ontdekking van een klassieke auto of motor in bijvoorbeeld een oude schuur, garage of een ander onderdak.

De conditie van de klassieker in kwestie komt in veel gevallen overheen met de omgeving en het onderkomen: verlaten. De dikte van de laag stof op de carrosserie geeft meestal een goed beeld van het tijdsbestek waarin er niet naar de auto of motor is omgekeken. Vaak hebben we het over (soms tientallen) jaren.

Eeuwig zonde natuurlijk. Want liefhebbersobjecten als deze verdienen het om gezien te worden, in plaats van ergens in een duister hoekje te worden weggezet. 

Finders fee:

1.000 euro voor iedere gouden tip!

Bij Wim Prins beschikken we over de mensen en de middelen om verlaten klassiekers nieuw leven in te blazen en ze zo een tweede, derde of vierde leven te gunnen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn we naarstig op zoek naar mensen die ons willen helpen de oude pareltjes te vinden. De vondst, bewust of onbewust, is ons veel waard: €1.000,- om precies te zijn!

Iedereen die ons tipt op een klassieker die wel wat zonlicht kan gebruiken en nodig afgestoft dient te worden, kan rekenen op deze gulle vergoeding. Ongeacht of het object bij (verre) familie, een (vage) kennis of een volledig onbekende staat. Zolang de eigenaar maar bereid is er afstand van te doen! Beloofd, wij zullen er meer dan goed voor zorgen…

Vondst melden:

Weet u een schuurvondst te staan? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op! 

Aanhef: