• onderhoud

Er staat een heel team voor u klaar

Bij een klassieke auto of youngtimer is kennis en ervaring een vereiste. Wim Prins heeft een team specialisten die ook voor klassiekers de kennis en kunde in huis heeft om u en uw auto goed en professioneel van dienst te kunnen zijn. Wat kunnen we voor u doen?

Laat het ons weten!

Uw oldtimer kopen

Heeft u een oldtimer wens? Of zijn youngtimers meer uw ding? Prins Classics is in beide gevallen een goed en betrouwbaar adres. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw droomauto. Klassiekers zijn zeldzaam, de een natuurlijk wat meer als de ander maar het is altijd een uitdaging om precies uw droomauto te vinden. Het is de auto waar u zulke mooie herinneringen aan heeft, de auto die perfect is om aan klassieker rally's deel te nemen of misschien de auto gisteren verliefd op werd. Mochten wij niet de auto hebben staan waar u naar op zoek bent dan kunt u bij ons een zoekopdracht plaatsen. Zodat kunnen wij met behulp van ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland exact die auto proberen te vinden. Meer weten? Neem dan contact op met info@wimprins.nl

Lakbehandeling voor uw klassieker

We weten allemaal dat in de loop der jaren het lakwerk van uw klassieker dof kan worden of zelfs kan verkleuren. Zonlicht, het weer, regelmatig wassen, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de bovengenoemde factoren minder of zelfs géén invloed meer uitoefenen op het lakwerk van uw klassieke auto. 

Lees alles over de verschillende behandelingen »

Klassieker verzekering

Trots en goed verzekerd toeren in uw klassieker. Bij ons kunt u terecht voor een verzekering op maat speciaal voor uw klassieke auto. U bepaalt uiteraard zelf hoe uitgebreid u uw oldtimer wilt verzekeren. Wij geven u daarbij de garantie van concurrerende prijzen bij erkende maatschappijen. Denk er wel aan dat de verzekering naar een taxatiewaarde van uw oldtimer zal vragen en u dus een taxatierapport nodig heeft. Wij kunnen dat rapport uiteraard voor u regelen. Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op »
 

Uw oldtimer verkopen

Toe aan een andere auto? U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw droomauto, maar ook wanneer u uw klassieker of youngtimer wilt verkopen. Laatst genoemde kan middels consignatieverkoop of we kunnen u direct een eerlijk bod doen. Bij consignatieverkoop zullen wij tegen een vergoeding de zorgen van het verkopen van uw auto op ons nemen. We zullen uw auto verkoopklaar maken, online gaan adverteren en via ons uitgebreide netwerk proberen een nieuwe eigenaar te vinden. Meer weten? Neem dan contact op met info@wimprins.nl

Onderhoud aan uw klassieke auto

De juiste vorm van onderhoud voor uw klassieker of oldtimer is van cruciaal belang om deze in topconditie te houden. Prins Classics beschikt over geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreid netwerk om aan de juiste onderdelen te komen. Onze monteurs zijn niet alleen liefhebbers van techniek maar ook van de auto's zelf. Een sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie! Specialisten die uw klassieke auto graag onder handen nemen.

Klassieker schadeherstel

Een klassieker of oldtimer wordt gekoesterd door zijn eigenaar. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Wij weten wat een klassieker voor u kan betekenen, dus mocht u onverhoopt toch schade hebben aan uw klassieker dan helpen wij u graag dit te herstellen. Het is van belang dat het herstel professioneel wordt uitgevoerd met het oog op de lange termijn en het behoud van uw klassieker. 

Lees alles over schadeherstel aan uw klassieke auto »

Klassieker taxatie

Een taxatierapport van uw klassieke auto is erg belangerijk. Wanneer uw klassieker gestolen wordt of beschadigd raakt zal de verzekering aan de hand van de taxatiewaarde uitkeren. Bij ons kunt u terrecht voor een NIVRE/VRT/FEHAC gecertificeerd taxatierapport welke door alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd zal worden.