• onderhoud

Klassieker Schadeherstel

Een klassieker of oldtimer wordt gekoesterd door zijn eigenaar. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Wij weten wat een klassieker voor u kan betekenen, dus mocht u onverhoopt toch schade hebben aan uw klassieker dan helpen wij u graag dit te herstellen.

Herstellen zonder spuiten

In sommige gevallen is schade te herstellen zonder spuitwerk aan de carrosserie. Wij hebben een ervaren en vakbekwame restyler in dienst die deukjes en krassen kan herstellen zonder te spuiten. Hij is ervaren in zowel restylen van deukjes (ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd) als het polijsten van het lakwerk. Zo kunt u vaak uw originele lak behouden, wat financieel gunstig voor u is maar ook goed is voor de originaliteit van uw klassieke auto.

Schadeherstel

Wanneer de schade aan uw klassieker zodanig is dat het niet hersteld kan worden zonder te spuiten is van belang dat het herstel professioneel wordt uitgevoerd. Ook is het van belang dat dit gebeurd met het oog op de lange termijn en het behoud van uw klassieker. Daarom werken wij samen met een erkend schadeherstelbedrijf. Onze eigen ervaren monteurs behandelen de de- en montage, de schadespecialisten zorgen voor het herstellen van de carrosserie. Een professioneel herstelde klassieke auto houdt zijn waarde, zowel emotioneel als financieel.
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze neemt u dan contact met ons op.