Nieuws

 • Video: Polijsten tot perfectie

  door: Daan
  16 juni 2017

  We nemen ons detailing werk heel serieus, met goed getraind personeel en materiaal van hoge kwaliteit. We gaan mee met de snelle ontwikkelingen op dit gebied en blijven streven naar de beste kwaliteit. Auto's zijn onze passie, maar ook het poetsen ervan. Een eervolle taak waar kennis en ervaring voor nodig is, pracht werk! 

 • Bij Prins in de leer

  door: Daan
  23 december 2016

  Maak kennis met een tweetal recente aanwinsten van Wim Prins: de studenten Marjon en Henk! Het jonge bloed versus de frisse wind. Twee keer een nieuw gezicht binnen de organisatie, met ieder hun eigen kwaliteiten. De belangrijkste: de ‘ouwe garde’ scherp houden!

  Zowel Marjon als Henk volgt de opleiding Junior Accountmanagement Commercieel. De twee zijn dus aan elkaar gewaagd! Grote kans dat u komende tijd met het goed gehumeurde duo te maken krijgt. Des te interessanter om te weten wie de karakters achter de gezichten zijn…
   

 • Men&Machine: Lancia vintage fasion-shoot

  door: Daan
  14 november 2016

  Voorrijden in stijl wordt wel héél letterlijk wanneer een (trouwe) Prins Classics klant zich laat hijsen in een chique outfit van Atelier 9. Want dat is precies wat er gebeurde, nadat wij hét modehuis voor mannen in Nunspeet hadden uitgenodigd om deel te nemen aan een ‘classy’ fotoshoot.

  Het gevolg: unieke sfeerbeelden van een man en zijn machine. Twee authentieke karakters voorzien van een vintage uitdossing. De één gemaakt van stof, de ander van staal. Beide afgewerkt met passie voor esthetiek, oog voor detail en bovenal: gevoel voor stijl. Een samenwerking die beslist naar meer smaakt!

 • Bezoek-tip: Zoute Grand Prix, België

  door: Daan
  15 september 2016

  Met een aantal prachtige evenementen en positieve veilingresultaten was het voor de klassiekermarkt een vruchtbare zomer! Nu staat het najaar alweer voor de deur, en hebben we wat om naar uit te kijken. Een aantal grote veilinghuizen hebben hun inventaris voor de komende najaarsveilingen deels bekend gemaakt. Als we u een bezoek-tip mogen geven: de ZOUTE GRAND PRIX in Knokke-Heist, België.

 • Capital Cars & Classics

  08 maart 2016

  Capital Cars & Classics belooft dé klassieke autobeurs van Nederland te worden, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Zowel met smaak geselecteerde oldtimers als youngtimers zullen acte de présence geven als hoofdthema. Het kleinschalige evenement wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd maar heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

1 - 5 van 20
 
per