Nieuws

 • Verslag: de Prins Tour 2017 in een Giulia Spider

  door: Peter van den Esschert
  11 oktober 2017

  Tja, dan is het opeens zover en zit ik met mijn 84-jarige vader Aart aan een borrel in het prachtige hotel Le Mas de Pierre aan de Cote d’Azur.  De Tour heeft sinds december 2016 door ons hoofd gespeelt. De auto waarin wij deelnemen, mijn Alfa Giulia Spider uit 1965, heeft een grondige check-up gehad bij Prins, en de nodige reserveonderdelen (V-snaar, bougies, lampensetje, extra olie, etc.) die Mark had voorgesteld liggen achterin.  Morgen bij aankomst van het autotransport even alles checken.  Kleding voor de 4 dagen autorijden is zorgvuldig uitgekozen, met nadruk op comfort en vooral laagjes. Met de nodige bergpassen op het schema zal het best koud worden, en zonder veel haar op m’n hoofd is ’n warm hoofddeksel wel van belang.  Maar het is wel Zuid-Frankrijk en Italië waar we rijden, dus het kan ook warm zijn. En zonder stuur- of rembekrachtiging wordt het vast hard werken, dus dan zal er een laagje uit moeten.

 • Reconditioned: Alfa Romeo SZ

  door: Daan
  10 oktober 2017

  Het is alsof alle andere klassiekers even een stapje achteruit doen wanneer deze vuurrode excentriekeling door het gangpad van onze Prins Classics loods rolt.. Als een schaamteloos monster brengt hij omstanders in verlegenheid. De betoverende Zagato koets weet als geen ander hoe het kloppende Alfa-hart van Prinselijke medewerkers te bespelen. Het Zagato effect is dermate verpletterend, dat één van ons de Italiaanse magiër zelfs toeliet als de ultieme partner op de mooiste dag van zijn leven. Wat dat betreft doet ‘Il Mostro’ zijn bijnaam eer aan; deze klassieker kent geen genade.

 • Video: Polijsten tot perfectie

  door: Daan
  16 juni 2017

  We nemen ons detailing werk heel serieus, met goed getraind personeel en materiaal van hoge kwaliteit. We gaan mee met de snelle ontwikkelingen op dit gebied en blijven streven naar de beste kwaliteit. Auto's zijn onze passie, maar ook het poetsen ervan. Een eervolle taak waar kennis en ervaring voor nodig is, pracht werk! 

 • Bij Prins in de leer

  door: Daan
  23 december 2016

  Maak kennis met een tweetal recente aanwinsten van Wim Prins: de studenten Marjon en Henk! Het jonge bloed versus de frisse wind. Twee keer een nieuw gezicht binnen de organisatie, met ieder hun eigen kwaliteiten. De belangrijkste: de ‘ouwe garde’ scherp houden!

  Zowel Marjon als Henk volgt de opleiding Junior Accountmanagement Commercieel. De twee zijn dus aan elkaar gewaagd! Grote kans dat u komende tijd met het goed gehumeurde duo te maken krijgt. Des te interessanter om te weten wie de karakters achter de gezichten zijn…
   

 • Men&Machine: Lancia vintage fasion-shoot

  door: Daan
  14 november 2016

  Voorrijden in stijl wordt wel héél letterlijk wanneer een (trouwe) Prins Classics klant zich laat hijsen in een chique outfit van Atelier 9. Want dat is precies wat er gebeurde, nadat wij hét modehuis voor mannen in Nunspeet hadden uitgenodigd om deel te nemen aan een ‘classy’ fotoshoot.

  Het gevolg: unieke sfeerbeelden van een man en zijn machine. Twee authentieke karakters voorzien van een vintage uitdossing. De één gemaakt van stof, de ander van staal. Beide afgewerkt met passie voor esthetiek, oog voor detail en bovenal: gevoel voor stijl. Een samenwerking die beslist naar meer smaakt!

1 - 5 van 22
 
per