Nieuws

 • Men&Machine: Lancia vintage fasion-shoot

  door: Daan
  14 november 2016

  Voorrijden in stijl wordt wel héél letterlijk wanneer een (trouwe) Prins Classics klant zich laat hijsen in een chique outfit van Atelier 9. Want dat is precies wat er gebeurde, nadat wij hét modehuis voor mannen in Nunspeet hadden uitgenodigd om deel te nemen aan een ‘classy’ fotoshoot.

  Het gevolg: unieke sfeerbeelden van een man en zijn machine. Twee authentieke karakters voorzien van een vintage uitdossing. De één gemaakt van stof, de ander van staal. Beide afgewerkt met passie voor esthetiek, oog voor detail en bovenal: gevoel voor stijl. Een samenwerking die beslist naar meer smaakt!

 • Bezoek-tip: Zoute Grand Prix, België

  door: Daan
  15 september 2016

  Met een aantal prachtige evenementen en positieve veilingresultaten was het voor de klassiekermarkt een vruchtbare zomer! Nu staat het najaar alweer voor de deur, en hebben we wat om naar uit te kijken. Een aantal grote veilinghuizen hebben hun inventaris voor de komende najaarsveilingen deels bekend gemaakt. Als we u een bezoek-tip mogen geven: de ZOUTE GRAND PRIX in Knokke-Heist, België.

 • Capital Cars & Classics

  08 maart 2016

  Capital Cars & Classics belooft dé klassieke autobeurs van Nederland te worden, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Zowel met smaak geselecteerde oldtimers als youngtimers zullen acte de présence geven als hoofdthema. Het kleinschalige evenement wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd maar heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

 • InterClassics Maastricht

  15 januari 2016

  Interclassics Maastricht, het oldtimerevenement van de Benelux. Op 14, 15, 16 en 17 Januari wordt het MECC beursgebouw omgetoverd tot een klassieker walhalla waar zelfs de grootste liefhebber van klassieke auto’s en youngtimers zijn hart kan ophalen. Prins Classics is uiteraard aanwezig, met onderstaande klassiekers uit onze collectie. U vindt ons in de Westhal, we verwelkomen u graag!

  Voor tickets en meer informatie bezoekt u de website: www.ic-tm.nl

 • 100 Miles of Amsterdam

  22 december 2015

  Een viering van de duurzaamheid van vooroorlogse automobielen. Kunstwerken en (voor die tijd) technische hoogstanden die generaties hebben overleefd en doordrenkt zijn met historie. Allemaal op een donkere december nacht losgelaten in een decoor van middeleeuwse pleinen, grachten en dijkjes rondom en in Amsterdam... Dat is The 100 Miles of Amsterdam.

6 - 10 van 23
 
per