Nieuws

 • Kiest u maar: Aandelen kopen of investeren in uw jongensdroom?

  01 oktober 2015

  Het is een feit dat de rente erg laag staat en dat interessante aandelen zo duur zijn dat men bang is dat die zeepbel knapt. U kunt investeren in een klassieke auto en als het een beetje mee zit zelfs in uw eigen jongensdroom. Naar mijn mening één van de beste investeringen die je kunt doen, zowel op financieel als emotioneel vlak. Een investeringsmethode die de komende jaren alleen maar interessanter zal worden. 

   

 • Ferrari Only veiling

  30 september 2015

  Het veilinghuis Auctionata stond tot voor kort bekend om de betaalbare klassiekers, maar op de recente 'Ferrari Only' veiling is het veilinghuis de miljoenen grens voor de 1e keer gepasseerd. 

 • Prins Italië Tour: geslaagd!

  22 september 2015

  Italië: het land van het lekkere eten, de betere wijnen, de prachtigste meren, de idyllische dorpen, de gastvrije mensen en natuurlijk het fantastische klimaat. Maar wellicht minstens zo belangrijk: het land van de uitdagende smalle straatjes, de karakteristieke klinkers, de glooiende bergwegen, de fraaie haarspeldbochten en natuurlijk de mythische automerken! We hebben het vorige week met aan aantal klanten mogen ervaren tijdens de Prins Italië Tour en het was geweldig!

 • Prins op Wings, Wheels & Goggles

  11 mei 2015

  20 - 21 Juni

  Wings, Wheels & Goggles, een uniek evenement op vliegveld Teuge. Hoofd act is ' The Great Race', een unieke rally tussen teams met open prewar auto's en klassieke vliegtuigen! Buiten die rally om is er op het vliegveld genoeg te beleven en te zien. Zo is er een airshow van de befaamde Breitling Whing Walkers en een prewar-car sprint. 

 • Ferrari Testarossa, Bianco

  15 mei 2015

  Een witte Ferrari Testarossa hoeft niet over een 80's Miami Vice set te rijden om indruk te maken. In deze video laten we u een perfecte Ferrari Testarossa met Bianco zien die te koop was in onze Prins Classics collectie, rijdend door het adembenemende winterlandschap van de Veluwe. Geniet!

11 - 15 van 23
 
per