Lancia Aurelia Vintage fashion-shoot (2)

Men&Machine: Lancia vintage fasion-shoot

Voorrijden in stijl wordt wel héél letterlijk wanneer een (trouwe) Prins Classics klant zich laat hijsen in een chique outfit van Atelier 9. Want dat is precies wat er gebeurde, nadat wij hét modehuis voor mannen in Nunspeet hadden uitgenodigd om deel te nemen aan een ‘classy’ fotoshoot.

Het gevolg: unieke sfeerbeelden van een man en zijn machine. Twee authentieke karakters voorzien van een vintage uitdossing. De één gemaakt van stof, de ander van staal. Beide afgewerkt met passie voor esthetiek, oog voor detail en bovenal: gevoel voor stijl. Een samenwerking die beslist naar meer smaakt!

Lees hieronder meer over de elegante tenues van de hoofdrolspelers.

Dit is wat HIJ draagt:

 1. Een taupe kleurig vintage ruit colbert van Van Gils, met blauw-, roest- en groentinten. Afgewerkt met leuke accenten, zoals hoornknopen en een pochet.
 2. Een wol/katoenen gilet van Cavallaro met aparte voor- en achterzijde en een 5-knoopssluiting.
 3. Een mooi slank wit overhemd van Profuomo, vervaardigd van Egyptisch katoen, dat het overhemd een rijke uitstraling geeft. Afgewerkt met luxe knopen en een mooie, slimfit pasvorm.
 4. Een origineel bewerkte strik van Selected Homme, dat zorgt voor een ‘dandy’-achtige uitstraling.
 5. Een mooie, met de hand gemaakte chino van het merk Tramarossa, afkomstig uit het gebied Veneto in Italië. Bij de fabricage maakt men gebruik van machines uit de jaren 50/60, die verantwoordelijk zijn voor een superieure kwaliteit.
 6. Italiaanse schoenen van Giorgio, voorzien van een slangen-achtig motief in het leer. Afgewerkt met een goed voetbed, dat garant staat voor het dragen van een plezierige schoen.
   

Dit is wat ZIJ draagt:

 1. Een 2-deurs carrosserie
 2. In 1956 gebouwd door Pininfarina
 3. Ontworpen onder het regime van Vittorio Jano
 4. Getekend door Ghia’s hoofddesigner Felice Mario Buona