Jaguar XJ

Jaguar XJ

Model
XJ
Type
4.2 Coupé automaat
Kleur
Geel
Transmissie
Automaat
KM Stand
70.164 km
Bouwjaar
1976
Brandstof
Benzine

Jaguar XJ Coupé 4.2 automaat

Altijd al een échte Jaguar willen rijden? Deze unieke XJ Coupé met 4,2 liter 6-cilindermotor is de ultieme kans om comfortabel en stijlvol door het leven te gaan, zonder daar meteen de hoofdprijs voor te hoeven betalen! Natuurlijk, puur karakter heeft zo zijn prijs, maar daar laat u zich toch niet door tegenhouden?
Deze authentieke Jag oogt, rijdt en voelt als ‘the real deal’. En dat is het ook, vandaar dat we hierbij een oproep willen doen aan de liefhebber c.q. verzamelaar die de bijzondere auto op waarde weet te schatten. Want een beetje extra aandacht, dat is de origineel samengestelde gentleman meer dan waard!

Conditie

Kleine kans dat u zichzelf vroeger heeft voorgenomen om ooit in een gele coupé te gaan rijden. Laat staan in een klassieke Engelse, want die horen toch groen te zijn? Dat is precies het mooie aan deze Jaguar: hij weet eenieder te blijven verrassen. Zeker ook de liefhebber.
Wie durft anders te zijn dan anderen wordt beloond met een waanzinnige rijbeleving in een technisch goed onderhouden XJ-C. De basis is dik in orde; de bodem is hard en de comfortabele coupé stuurt en ligt briljant. De carrosserielak is netjes, niet smetteloos. Ook ontkwam de classy Jag niet aan wat lichte, oppervlakkige roestvorming in de motorruimte. Mag het na 43 jaar?

Historie

Inmiddels is de elegant gestileerde Brit een vertrouwde en graag gezien gast bij Prins. Wij verkochten de auto eerder aan de voormalig eigenaar, en zijn voornemens om dat ‘kunstje’ binnenkort te gaan herhalen. De volgende eigenaar heeft aan deze 2-deurs Jaguar XJ een heerlijk en eerlijk rijijzer, voorzien van een kleurstelling die beter bij de auto past dan u in eerste instantie wellicht zou denken. Als wij zeggen dat de 6-in-lijn loopt als een zonnetje, het charismatische exterieur een opvouwbaar dak bevat en deze combinatie gegarandeerd een brede glimlach op uw gezicht tovert, weet u dan genoeg?

Hartelijke groet,
Prins Classics

 
 
 
 

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie hierover.